Kondicioniranje zraka u zatvorenom prostoru – profesionalni program

ActivTek unosi prirodu u Vaš prostor

Pročišćavanje zraka industrija je vrijedna tri milijarde Eura. Iako polako spoznajemo potrebu stvaranja zdravijeg životnog okruženja, količina instalirane opreme još je uvijek premala u odnosu na loše uvjete prostora u kojem živimo i radimo. 


Čovjek u zatvorenom prostoru provede 90% svog životnog vijeka te ne čudi velik interes za poboljšanje uvjeta okoliša koji direktno utječu na zdravlje.  

Loša kvaliteta zraka u poslovnim zgradama direktno je povezana s brojem osoba koje se kreću u zatvorenom prostoru. Porast broja infekcija s posljedičnom visokom stopom odsustva s posla također je direktna posljedica.
ActivTek nudi cjelovita rješenja za onečišćenja zraka u zatvorenom prostoru i osigurava siguran životni i radni okoliš.

Kakve ćete koristi imati od naših uređaja i opreme?

Naši se proizvodi koriste u bolnicama, domovima za starije, liječničkim, stomatološkim i veterinarskim ordinacijama, restoranima, barovima, skladištima prehrambenih proizvoda, pogonima za proizvodnju prehrambenih proizvoda, poslovnim zgradama, uredima, dućanima, hotelima, školama, vrtićima, sportskim, i centrima za zabavu… 

» Posjetite stranicu o primjeni naših proizvoda te saznajte kakvu Vam korist oni donose

Zašto ActivTek?

ActivTek Environmental je proizvođač uređaja za pročišćavanje zraka. Proizvodni program obuhvaća samostojeće, i uređaje za ugradnju u nove i već postojeće sustave grijanja, ventilacije i klimatizacije. 

ActivTek nudi i specijalnu opremu za uklanjanje neugodnog mirisa i mikroorganizama; u zdravstvenim ustanovama, restoranima, barovima, hotelima, uredima, pogonima za preradu i skladištenje prehrambenih proizvoda, odlagalištima otpada, industrijskim postrojenjima, opožarenim prostorima i prostorima uništenim dimom.

Nudimo i posebne proizvode namijenjene kontroli mikrobne flore u kirurškim, jedinicama intenzivne skrbi te odjelima u kojima je potrebno osigurati aseptičke uvjete.  

Mi koristimo sinergističko djelovanje pet tehnologija temeljenih na prirodnim procesima koje čiste zrak u zatvorenom prostoru na isti način kako se to čini u vanjskom okolišu. Naši uređaji koriste dva principa ionizacije za neutralizaciju mikro čestica, odašilju oksidanse na bazi kisika i vodika proizvedene pomoću UV svjetla u kombinaciji s katalitičkim površinama za eliminaciju mikrobne flore, a mogu otpuštati i kontrolirane količine ozona u svrhu uklanjanja neugodnog mirisa. 

Za razliku od drugih tehnologija na tržištu, kod kojih je onečišćenja potrebno provesti kroz instalirane uređaje, ActivTek koristi aktivne tehnologije koje odašilju rješenja na mjesta njihove najveće koncentracije.  

Stupite s nama u kontakt još danas i saznajte više o našim uređajima i tehnologiji koja može značajno unaprijediti kvalitetu zraka u Vašem prostoru.